9.6.15

Una ruta pel centre històric d'Andorra la Vella, de la mà de Lluís Capdevila

La Biblioteca Nacional d’Andorra ha preparat una ruta literària pel centre històric de la capital i us convida a participar-hi!
Tindrà lloc els dissabtes 13 i 27 de juny, 19 de setembre i 3 d’octubre
La convocatòria serà a la Biblioteca Nacional (casa Bauró)
 a les 11 h del matí.

El punt de partida serà la placeta Sant Esteve; i el punt d’arribada, la Casa de la Vall. El recorregut tindrà una durada d’una hora aproximadament.
L’itinerari serà el següent:

1. Placeta Sant Esteve
2. Hostal Calones
3. Plaça Príncep Benlloch
4. Hotel Mirador
5. Casa de la Vall
De la mà de l’escriptor català Lluís Capdevila, farem un recorregut pel centre històric d’Andorra la Vella, tot llegint petits fragments del seu Llibre d’Andorra, a cadascun dels punts de lectura de l’itinerari.

Al llarg del recorregut coneixerem els aspectes més significatius de la vida i obra d’aquest refugiat català, que morí a Sant Julià de Lòria l’any 1980, on s’instal·là el 1973.

La ruta finalitzarà a la Casa de la Vall, on farem una petita visita i llegirem els darrers fragments d’aquesta activitat.

L’activitat està prevista per a un grup de vint persones aproximadament i cal inscriure-s’hi. Únicament heu de contactar amb la biblioteca mitjançant un correu electrònic o una trucada telefònica i facilitar-nos el vostre nom i cognom, un correu electrònic i un número de telèfon on us puguem localitzar.

Biblioteca Nacional d’Andorra
a/e: bncultura.gov@andorra.ad
Tel.:  826 445
Us hi esperem!